Internet

Internet als marketing- en verkoop-instrument wordt door veel mensen nog steeds onderschat. Een groot percentage van uw potentiële klanten oriënteert zich op nieuwe leveranciers en partners via het internet. Het is dus een goede investering om daar op in te spelen en uw zichtbaarheid op internet te optimali-seren. Wij kunnen u daarin adviseren en ondersteunen, maar we kunnen het ook in zijn geheel van u overnemen.

Website. U heeft nog geen website of een die niet aan uw verwachtingen voldoet. U ziet op tegen de kosten van het ontwikkelen van een (nieuwe) site. Wij bouwen websites voor het MKB voor redelijke tarieven en nemen u daarbij al het werk uit handen. U kunt ons ook inschakelen voor het bedenken of vertalen van teksten voor uw website.

Hosting. We doen eerst onderzoek naar een geschikte domeinnaam. Indien gewenst zoeken we naar alternatieven. Vervolgens registreren we die naam voor u en zorgen voor een goede partner voor webhosting. Daarna zorgen we dat uw website daar geplaatst wordt. Onderhoud aan uw website behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Internet-marketing.  

Een website die prettig leest is al een goede start, maar actief bezoekers naar uw site uitnodigen is nog beter. Bijvoorbeeld door middel van Adwords of tags in uw site die zoekmachines helpen om uw site te vinden.  

© Wouter Kienhuis

www.

 

Controleer hier of je gewenste domeinnaam nog vrij is